Onze dienstverlening

Neem contact op met onze professionals

contact

WAAROM KIEZEN VOOR AUREN?

Wij zijn een multidisciplinair, professioneel dienstverlenend bedrijf. We richten ons op het creëren van toegevoegde waarde en willen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van organisaties en de samenleving.

al meer dan 75 jaar

De wortels van Auren zijn al meer dan vijfenzeventig jaar verankerd in de Nederlandse bodem. Het moederbedrijf Auren is Spaans en is een gevestigde naam met kantoren over de hele wereld. Dit betekent dat Auren zowel ondernemingen in eigen land bedient als bedrijven die in Nederland en over de grenzen heen vestigingen hebben. Auren is voor u dan ook een betrouwbare partner, zowel nationaal als internationaal.

bij auren bent u geen nummer

In de relatie maak je het verschil. Daarin onderscheidt Auren zich. De adviseurs en accountants van Auren houden van cijfers, maar u bent voor ons zeker geen nummer. De mens staat centraal in onze dienstverlening. Dat geldt primair voor u als klant maar het is ook de manier waarop medewerkers binnen Auren met elkaar omgaan: mensgericht.

De adviseurs van Auren onderhouden nauw contact met u. Zij bouwen aan een duurzame relatie en zij verdiepen zich in uw onderneming en in uw branche. Vanzelfsprekend zorgen zij ervoor dat uw financiële administratie geregeld is en u voldoet aan alle eisen, wet- en regelgeving. Daarnaast nodigen de accountants u altijd uit om de jaarrekening en aangifte te bespreken en samen te bekijken waar de aandachtspunten zitten en wat er goed gaat.

innovatief

Auren is een organisatie waar jonge getalenteerde mensen werken met veel kennis van data en nieuwe technologieën. In de disciplines van Auren passen deze gedreven twintigers en dertigers die kennis toe in de dagelijkse praktijk. U als klant plukt daar direct de vruchten van. U ziet immers de invloed van data, ICT en techniek op uw onderneming ieder jaar groeien. Auren is die ontwikkelingen steeds een stap voor.

daarom auren

Door Auren wordt u ontzorgt, krijgt u een op maat gemaakt advies en service en daarnaast kunt u innovatieve oplossingen verwachten, geënt op de laatste technische ontwikkelingen. Het geleverde werk heeft een zeer hoog niveau, door de expertise, ervaring en skills van de adviseurs van Auren. Daarbij redeneert die adviseur altijd vanuit de mens achter de cijfers: een ondernemer en een onderneming.

11
Countries
60
Offices
+ 2.000
Professionals