img-responsive

De markt betreden in Spanje en Nederland

Gepubliceerd op 26 november 2016

Wilt u actief participeren op de Nederlandse én de Spaanse markt? Heeft u plannen om een bedrijf te starten, een vaste inrichting of dochtermaatschappij, of wilt u de samenwerking met business partners fiscaal en juridisch optimaal vorm geven? Dan bent u bij Auren aan het juiste adres!

Waarom Auren

Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van de Spaanse en Nederlandse markt en onze interdisciplinaire benadering kunnen onze consultants u en uw collega’s vakkundig van dienst zijn. De expertise van meer dan 300 Auren consultants uit Spanje en Nederland is beschikbaar om uw fiscale, juridische en financiële vraagstukken op te lossen.

Door intensieve samenwerking tussen de consultants van Auren Spanje en van Auren Nederland zijn wij in staat om snel te schakelen om tot een kwalitatief hoogwaardige en pragmatische oplossing te komen. Terwijl wij de zorg dragen voor de coördinatie en het overleg met onze collega’s, kunt u de focus houden op uw onderneming!

Wie zijn wij en wat kunnen wij

Auren is een toonaangevend kantoor op het gebied van audit, fiscaal en juridisch advies, consulting en corporate finance. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van het MKB (midden- en kleinbedrijf) en kennen hun specifieke kenmerken als geen ander. Immers, we horen zelf ook tot die ondernemersgroep!

We luisteren, stellen vragen en bieden oplossingen. Auren helpt u groeien en kansen benutten. Onze slogan “Dichtbij maakt doelen bereikbaar” dragen wij uit. Met meer dan 80 collega’s op 2 locaties in Nederland en meer dan 1.500 werknemers wereldwijd hebben wij namelijk alle expertise in huis om uw ambities binnen en buiten de landsgrenzen waar te maken.

U zoekt een partner waarop u kunt bouwen om samen doelen te bereiken? Auren is die partner!

Contact


Crysthell Paez
Tel: +31(0) 20 6458281
Mobiel: +31(0) 6 16398074


Rob Kaffka genaamd Dengler
Tel: +31(0) 33 4225888
Mobiel: +31(0) 6 51034212