img-responsive

Consulting

Advies op maat maakt doelen bereikbaar

Binnen Auren hebben wij uiteenlopende specialisten in huis, zoals een consultant of een adviseur, die samen met u het beste uit uw organisatie kunnen halen. Onze specialisten hebben een persoonlijke benadering en maken samen met u, uw doelen bereikbaar.

Consultancy bij Auren betekent u adviseren en ondersteunen in uw bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen. Onze consultant is betrokken bij u.

Onze producten

01

Information Security en Risk Management

Door onze professionals wordt op een praktische en toegankelijke manier gekeken naar de voor u relevante risicogebieden en informatie beveiligingsaspecten.

02

Financial interim professionals

De situatie kan zich voordoen dat u tijdelijk behoefte heeft aan extra capaciteit zodat u niet wordt belemmerd met ondernemen. De interim consultant professional van Auren maakt doelen bereikbaar en zorgt dat u de juiste ondersteuning krijgt, zodat u kunt blijven ondernemen.

03

Uw bedrijfsadviseur

Een succesvolle onderneming beheren, betekent keuzes maken op basis van tijdige betrouwbare informatie en inzicht in de bedrijfsvoering. Onze consultant adviseert u over ontwikkelingen van uw onderneming in strategische- en bedrijfssituaties.

04

Uw familiebedrijf

Binnen Auren hebben we ruime ervaring met familiebedrijven. Onze professionals kunnen u adviseren en ondersteunen bij bedrijfsopvolging, bij cultuur- of organisatorische veranderingen, bij erfenis en schenkingen en helpen bij het oplossen van interne conflicten binnen de familie en uw familiebedrijf.

05

Corporate finance

Bij Auren Corporate Finance adviseren en begeleiden wij u bij aan- en verkoop van ondernemingen, bedrijfswaarderingen, herstructureringen en financieringsvraagstukken.

06

Privacy & Data protection

Onze professionals en gespecialiseerde partners benaderen Privacy op een praktische en toegankelijke manier. Samen met u zullen we nagaan in hoeverre uw organisatie voldoet aan de regelgeving ten aanzien privacy en de bescherming daarvan.

Vestigingen
02 Vestigingen
Sectoren
20 Sectoren
Collega's
70 Collega's
Tevreden cliënten
3500 Tevreden cliënten

Onze werkwijze

Dichtbij onze klanten en toegevoegde waarde, kennis en ervaring leveren in aan u en uw onderneming, dat is waar consultancy van Auren voor staat. Met gedreven consultants, accountants en mediators kunt u rekenen op onze persoonlijke aandacht. Onze professionals hebben een persoonlijke benadering en maken samen met u, uw doelen bereikbaar. Dit betekent dat u gepast advies krijgt in iedere fase waarin u onderneemt. Op basis van een persoonlijke kennismaking stemmen wij samen met u de behoefte en een plan van aanpak samen. Zo kunnen we kansen, uitdagingen en risico’s tijdig signaleren en oplossen. Wij bieden u comfort bij de uitdagingen waar u en uw onderneming voor staan.

Onze werkwijze

Onze specialist

Wilt u meer weten over Consulting? Neem contact op met Rob Kaffka genaamd Dengler voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs