Corporate finance

Financieel management

Bij Auren Corporate Finance adviseren en begeleiden wij u bij aan- en verkoop van ondernemingen, bedrijfswaarderingen, herstructureringen en financieringsvraagstukken. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van financieel management en geven u gespecialiseerde, onafhankelijke en professionele aandacht.

Een financieel adviseur van Auren heeft een brede technische opleiding en ervaring in zakelijke processen en complexe vraagstukken. Onze corporate finance-diensten zijn ontworpen met inachtneming van de meeste up-to-date wet- en regelgeving, waardoor we zorg dragen voor een financiële structuur die krachtig is en past bij de recente ontwikkelingen en doelstellingen van uw onderneming.

We hebben kennis van de markt, kennis van vermogensverschaffers, kennis van de oplossingen en wij bieden u comfort bij de uitdagingen waar u als familiebedrijf of middelgrote onderneming op het gebied van financieel management, voor staat.

Scenario's:

  • Erfopvolging processen, generatiewisselingen, verandering van eigendom of veranderingen qua beheer van familiebedrijven;
  • Uitvoering van externe expansie en groei bedrijfsstrategieën, diversificatiestrategieën, terugtrekking strategieën of strategieën van heroriëntatie van activiteiten;
  • Financiële reorganisatie en herstructurering van deelnemingen in overgangssituaties, alsmede crisis- en zakelijke ontwikkeling situaties.
  • Activiteiten in sectoren, opnieuw te ontwerpen of concentratie van economische activiteiten.
  • Kapitaalrisico omgevingen, in de fase van de investeringen of de ontvangst van financiële middelen en de desinvestering van hetzelfde. 

Onze werkwijze

Dichtbij onze klanten en toegevoegde waarde, kennis en ervaring leveren in aan u en uw onderneming, dat is waar consultancy van Auren voor staat. Met gedreven consultants, accountants en mediators kunt u rekenen op onze persoonlijke aandacht. Onze professionals hebben een persoonlijke benadering en maken samen met u, uw doelen bereikbaar. Dit betekent dat u gepast advies krijgt in iedere fase waarin u onderneemt. Op basis van een persoonlijke kennismaking stemmen wij samen met u de behoefte en een plan van aanpak samen. Zo kunnen we kansen, uitdagingen en risico’s tijdig signaleren en oplossen. Wij bieden u comfort bij de uitdagingen waar u en uw onderneming voor staan.

Onze werkwijze

Onze tarieven

Abonnement

Vooraf advies- en uitvoeringsuren inkopen en op elk gewenst moment inzetten. Voordeel: u kunt vooraf uw kosten budgetteren.

Aan de slag

Projecttarief

Advies, uitvoering of coaching met een kop en een staart. Voordeel: u weet vooraf wat uw investering is.

Aan de slag

Uurtarief

Advies dat niet binnen het abonnement of een project valt. Voordeel: het kost u niets als u niets afneemt.

Aan de slag

Onze specialist

Wilt u meer weten over Corporate finance? Neem contact op met Rob Kaffka genaamd Dengler RA voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs