img-responsive

Tax & Legal

Iedereen moet belasting betalen. Dat is natuurlijk waar, maar waarom zou u teveel betalen? Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die de wet u biedt, kan worden voorkomen dat u teveel belasting betaalt. De belastingadviseurs van Auren kunnen u als geen ander adviseren hoe u dit zou kunnen bereiken middels een belastingadvies. Onze belastingadviseurs komen dan ook graag voor uw belangen op, zodanig dat u verzekerd bent van een optimale fiscale positie zonder dat u zichzelf zorgen hoeft te maken over de mogelijke consequenties daarvan.

Ook op andere gebieden komen wij voor uw belangen op. Zo staan wij u graag juridisch bij om te voorkomen dat zakelijke of persoonlijke conflicten in uw nadeel zullen eindigen. Hierbij kunnen wij u adviseren en kunnen de voor u noodzakelijke overeenkomsten opstellen.

Advies op een breed gebied

Onze medewerkers van Tax & Legal adviseren dan ook op een breed gebied. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme(n).

Onze producten

01

Uw familie

Uw familie komt natuurlijk op de eerste plaats. U wilt er graag voor zorgen dat zij het goed hebben, ook financieel. Maar hoe kunt u ze het beste financieel ondersteunen zonder dat de Belastingdienst meegeniet?

02

Uw personeel

U kunt natuurlijk niet zonder uw personeel, maar hoe voldoet u aan alle verplichtingen die daarmee samenhangen en hoe zorgt u ervoor dat u ze optimaal beloont zonder de hoofdprijs te betalen?

03

Uw bedrijf

U werkt elke dag aan de verdere groei van uw onderneming en loopt daarbij tegen fiscale en juridische zaken aan. Onze medewerkers stellen u in staat deze zaken in uw voordeel te gebruiken.

04

Uw geschillen

Niemand heeft graag (juridische) geschillen, maar soms ontkomt u er niet aan. Een goede voorbereiding en juridische ondersteuning kunnen conflicten voorkomen, zowel bij samenwerking als bij verschillen van mening met de Belastingdienst.

05

Uw kansen

Ondernemen betekent risico’s nemen, maar ook het benutten van kansen. Kansen die u dan wel moet kunnen onderscheiden. Juist op het gebied van belastingrecht bestaan er veel kansen om geld te besparen.

06

Uw oude dag

Uw oude dag lijkt nog heel ver weg. U heeft er wel eens over nagedacht, maar dit verder nog niet de hoogste prioriteit gegeven. Maar om te bereiken dat u uw oude dag financieel onbezorgd kunt voortzetten, dient u vandaag al actie te ondernemen.

07

Uw risico's

Met risico’s bedoelen wij zaken die uw onderneming in gevaar kunnen brengen op fiscaal en juridisch gebied. Deze risico’s kunnen vaak worden beperkt indien tijdig maatregelen worden genomen.

08

Uw vermogen

U heeft er hard voor gewerkt en gespaard. U probeert uw vermogen zo goed mogelijk te beheren, te laten renderen en daarnaast mogelijk in stand te houden voor de volgende generaties. Maar hoe werkt dat met de belastingen? Onze belastingadviseur helpt.

Onze werkwijze

Voordat onze belastingadviseurs voor u aan de slag gaan, vinden wij het belangrijk eerst naar u te luisteren. Samen met u stemmen we in een persoonlijk gesprek af wat we van elkaar verwachten, welke diensten/producten er worden afgenomen en welke tarieven hieraan hangen. Na akkoord gaan we samen aan de slag om uw doelen bereikbaar te maken.

Wij werken op basis van het principe ‘uren maal tarief’. De hoogte van dit tarief is per belastingadviseur verschillend en hangt af van de ervaring en expertise van de betreffende adviseur die de werkzaamheden uitvoert. Indien er sprake is van een duidelijk af te bakenen project kunnen wij van tevoren een vaste prijs met u afspreken. Op deze wijze heeft u vooraf duidelijkheid over de te verwachten kosten.

De belastingsadviseurs van Tax & Legal zijn gedreven en deskundig, met een ondernemend karakter. Hun doel is het kennen van u als cliënt, zodanig dat wij als Auren kunnen anticiperen op uw wensen en service kunnen bieden op een niveau dat uw verwachtingen overtreft.

Wij hebben daarbij gekozen voor een geïntegreerde aanpak van een advies. Fiscalisten en juristen werken intensief samen met accountants. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd risico’s onderkennen en oplossen.

Bij Auren gaat kwaliteit vóór alles. Daartoe worden onze belastingsadviseurs hoog opgeleid. Deze kennis stelt hen in staat om actueel te kunnen adviseren op alle complexe terreinen, waarbij deze kennis op een begrijpelijke manier met u wordt gedeeld. 

Onze werkwijze

Onze specialist

Wilt u meer weten over Tax & Legal? Neem contact op met Ben Vial voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs