Uw bedrijf

Uw bedrijf. U heeft het zelf opgebouwd of overgenomen van wellicht uw ouders of zelfs voorgaande generaties. U werkt elke dag aan de verdere groei van deze onderneming. U loopt daarbij tegen fiscale zaken als vennootschapsbelasting en BTW aan. Onze medewerkers van corporate tax en btw advies kunnen u adviseren hoe u voorkomt dat u teveel belasting betaalt of dat u geld laat liggen.

Advies voor een eventuele bedrijfsovername

Om uw onderneming verder te laten groeien, kunt u overwegen om over te gaan tot de overname van een ander bedrijf. Maar hoe zorgt u ervoor dat u geen kat in de zak koopt en hoe weet u of u niet te veel betaalt voor deze bedrijfsovername? Onze medewerkers van fusies en bedrijfsovernames staan graag voor u klaar met een bedrijfsadvies om u te ondersteunen op het gebied van een bedrijfsovername.

Zaken doen in het buitenland?

Wellicht ontplooit u buitenlandse activiteiten of bent u van plan om uw onderneming uit te breiden tot over de grens. In dat geval is een juiste juridische structuur van essentieel belang. Onze medewerkers van international tax kunnen u ondersteunen bij het opzetten van een structuur die ook over de grens fiscaal het meest vriendelijk uitpakt. Daarbij kunnen wij gebruik maken van een groot internationaal netwerk.

Als u al internationaal zaken doet, dan moet er over het algemeen in meerdere landen belasting worden betaald. Maar betaalt u dan niet te veel? Wij kunnen voor u nagaan of u wel de optimale Transfer Pricing systematiek hanteert.

Nadenken over de toekomst

Nadenken over de toekomst betekent ook dat u ooit uw bedrijf zal overdragen aan een ander. Het liefste natuurlijk aan een familielid. Maar kan dat? En hoe kan dat het meest voordelig? Wij helpen u graag met het maken van uw keuzes omtrent de voor u (en de volgende generaties) optimale bedrijfsopvolging en bedrijfsovername.

Onze werkwijze

Voordat we voor u aan de slag gaan vinden wij het belangrijk eerst naar u te luisteren. Samen met u stemmen we in een persoonlijk gesprek af wat we van elkaar verwachten, welke diensten/producten er worden afgenomen en welke tarieven hieraan hangen. Na akkoord gaan we samen aan de slag om uw doelen bereikbaar te maken.

Onze medewerkers van Tax & Legal zijn gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Hun doel is het kennen van u als cliënt, zodanig dat wij als Auren kunnen anticiperen op uw wensen en service kunnen geven op een niveau dat uw verwachtingen overtreft.

Wij hebben daarbij gekozen voor een geïntegreerde aanpak van de advisering. Fiscalisten en juristen werken intensief samen met accountants. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd risico’s onderkennen en oplossen.

Bij Auren gaat kwaliteit vóór alles. Daartoe worden onze medewerkers hoog opgeleid. Deze kennis stelt hen in staat om actueel te kunnen adviseren op alle complexe terreinen, waarbij deze kennis op een begrijpelijke manier met u wordt gedeeld. 

Onze werkwijze

Onze tarieven

Abonnement

Vooraf advies- en uitvoeringsuren inkopen en op elk gewenst moment inzetten. Voordeel: u kunt vooraf uw kosten budgetteren.

Aan de slag

Projecttarief

Advies, uitvoering of coaching met een kop en een staart. Voordeel: u weet vooraf wat uw investering is.

Aan de slag

Uurtarief

Advies dat niet binnen het abonnement of een project valt. Voordeel: het kost u niets als u niets afneemt.

Aan de slag

Onze specialist

Wilt u meer weten over Uw bedrijf? Neem contact op met Ben Vial voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs