Uw geschillen

Auren voor juridisch advies en rechtshulp

Niemand heeft graag (juridische) geschillen, maar soms ontkomt u er niet aan. Een goede voorbereiding en juridisch advies wanneer u gaat samenwerken met partijen, kan conflicten voorkomen. Zo raden wij altijd aan om de uitgangspunten en afspraken met partijen schriftelijk vast te leggen. Dat voorkomt ten tijde van meningsverschillen onduidelijkheid en kan voorkomen dat u wordt geconfronteerd met jarenlange gerechtelijke procedures.

Onze juristen staan u dan ook graag bij voor rechtshulp en juridisch advies zoals het opstellen van contracten en overeenkomsten met medeaandeelhouders en vennoten.

Onenigheid met de Belastingdienst over fiscale zaken?

Ook kunt u geconfronteerd worden met onenigheid met de Belastingdienst over uw fiscale zaken. Dit kan zo veel mogelijk worden voorkomen door het sluiten van een overeenkomst met de Belastingdienst betreffende Horizontaal Toezicht. Dit is een overeenkomst die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Afgesproken wordt dat de belastingplichtige in geval van twijfel haar fiscale zaken zal afstemmen met de Belastingdienst, waardoor de Belastingdienst ook eerder geneigd is zonder nader onderzoek een aanslag vast te stellen.

Daarnaast zijn wij als Auren ook thuis in een goede fiscale procesvoering waarbij uw rechtspositie op de meest optimale positie wordt verdedigd. 

Onze producten

01

Boekenonderzoeken

Bij iedereen komt de Belastingdienst een keer langs om de boeken te controleren. Bij een dergelijke controle is het goed de juiste spelregels te hanteren. Onze bedrijfsjurist staat u graag bij.

02

Procesvoering

De adviseurs van Auren hebben ruime ervaring in het voeren van fiscale procedures. Op deze wijze kunnen wij voor u procedures voeren tegen aanslagen, maar ook tegen opgelegde boetes.

03

Overeenkomsten

Afspraak is afspraak, maar indien er sprake is van een conflict, dan zijn de afspraken ineens een stuk minder duidelijk. Het is dan ook zaak om gemaakte afspraken zo veel mogelijk schriftelijk vast te leggen. Onze juridische adviseurs stellen graag uw overeenkomsten met u op en voorzien u van een juridisch advies.

Onze werkwijze

Onze medewerkers van Tax & Legal zijn gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Hun doel is het kennen van u als cliënt, zodanig dat wij als Auren kunnen anticiperen op uw wensen op het gebied van juridisch advies en rechtshulp en service kunnen bieden op een niveau dat uw verwachtingen overtreft.

Wij hebben daarbij gekozen voor een geïntegreerde aanpak van de advisering. Fiscalisten en juristen werken intensief samen met accountants. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd risico’s onderkennen en oplossen.

Bij Auren gaat kwaliteit vóór alles. Daartoe worden onze medewerkers hoog opgeleid. Deze kennis stelt hen in staat om actueel te kunnen adviseren op alle complexe terreinen wat betreft juridisch advies, waarbij deze kennis op een begrijpelijke manier met u wordt gedeeld. 

Onze werkwijze

Onze tarieven

Abonnement

Vooraf advies- en uitvoeringsuren inkopen en op elk gewenst moment inzetten. Voordeel: u kunt vooraf uw kosten budgetteren.

Aan de slag

Projecttarief

Advies, uitvoering of coaching met een kop en een staart. Voordeel: u weet vooraf wat uw investering is.

Aan de slag

Uurtarief

Advies dat niet binnen het abonnement of een project valt. Voordeel: het kost u niets als u niets afneemt.

Aan de slag

Onze specialist

Wilt u meer weten over Uw geschillen? Neem contact op met Ben Vial voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs