Uw kansen

Ondernemen betekent risico’s nemen maar ook het benutten van kansen. Kansen die u dan wel moet kunnen onderscheiden.

Geld besparen door het aanvragen van subsidie

Juist op het gebied van belastingrecht bestaan er veel kansen om geld te besparen. Dan kan al heel eenvoudig door gebruik te maken van alle fiscale faciliteiten, aftrekposten, subsidie aanvragen en vrijstellingen die de belastingwetten bieden. Maar er is meer. Er bestaan speciale regelingen voor bijvoorbeeld innovatieve werkzaamheden. Maakt u voldoende gebruik van alle fiscale kansen die de wet u biedt?

Ook als u internationaal zaken doet kan belasting worden bespaard, door op een juiste wijze uw activiteiten te structureren. Onze medewerkers van International tax kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren van uw buitenlandse structuur, mede met behulp van transfer pricing. Daarbij kunnen wij gebruik maken van een groot internationaal netwerk.

Eventuele fusies en overnames

Maar niet alleen internationaal kan het structureren van werkzaamheden geld opleveren. Heeft u weleens nagedacht over een andere (rechts)vorm van uw onderneming? Over het verspreiden van uw onderneming over meerdere BV’s? Of eventuele bedrijfsovernames? Alle mogelijkheden kunnen direct geld opleveren.

Ook indien u voornemens bent een onderneming over te nemen, dan is een goede structurering van eventuele fusies en overnames van groot belang en kan dit u grote fiscale voordelen opleveren. Onze medewerkers van fusies en overnames staan graag voor u klaar om u hierin te ondersteunen.

Onze producten

01

Transfer pricing

Bij leveringen aan het buitenland is de vraag welk land de winst op leveringen aan zuster- of dochtermaatschappijen mag belasten. Wij bepalen samen met u een systeem dat de winst optimaal verdeeld tussen de landen en discussies met de Belastingdienst(en) voorkomt.

02

International tax

Wilt u de grens over of bent u al internationaal actief? Samen met u zorgen wij ervoor dat u in dat geval in het juiste land belasting betaalt en voorkomen wij dat er niet dubbel belasting hoeft te worden betaald.

03

Fusies en overnames

Wilt u een bedrijf overnemen of wilt u zelf uw onderneming verkopen? Onze adviseurs staan u bij teneinde te voorkomen dat u te maken krijgt met onverwachte fiscale risico’s. Tevens zorgen zij ervoor dat een aankoop zo fiscaal voordelig wordt vormgegeven.

Onze werkwijze

Voordat we voor u aan de slag gaan vinden wij het belangrijk eerst naar u te luisteren. Samen met u stemmen we in een persoonlijk gesprek af wat we van elkaar verwachten, welke diensten/producten er worden afgenomen en welke tarieven hieraan hangen. Na akkoord gaan we samen aan de slag om uw doelen bereikbaar te maken.

Onze medewerkers van Tax & Legal zijn gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Hun doel is het kennen van u als cliënt, zodanig dat wij als Auren kunnen anticiperen op uw wensen en service kunnen geven op een niveau dat uw verwachtingen overtreft.

Wij hebben daarbij gekozen voor een geïntegreerde aanpak van de advisering. Fiscalisten en juristen werken intensief samen met accountants. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd risico’s onderkennen en oplossen.

Bij Auren gaat kwaliteit vóór alles. Daartoe worden onze medewerkers hoog opgeleid. Deze kennis stelt hen in staat om actueel te kunnen adviseren op alle complexe terreinen zoals fusies en bedrijfsovernames, waarbij deze kennis op een begrijpelijke manier met u wordt gedeeld. 

Onze werkwijze

Onze tarieven

Abonnement

Vooraf advies- en uitvoeringsuren inkopen en op elk gewenst moment inzetten. Voordeel: u kunt vooraf uw kosten budgetteren.

Aan de slag

Projecttarief

Advies, uitvoering of coaching met een kop en een staart. Voordeel: u weet vooraf wat uw investering is.

Aan de slag

Uurtarief

Advies dat niet binnen het abonnement of een project valt. Voordeel: het kost u niets als u niets afneemt.

Aan de slag

Onze specialist

Wilt u meer weten over Uw kansen? Neem contact op met Ben Vial voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs