Uw oude dag

Auren voor een persoonlijk advies

Uw oude dag lijkt vaak nog heel ver weg. U heeft er wel eens over nagedacht, maar verder nog niet de hoogste prioriteit gegeven. Wat u wel heeft bedacht, is dat u zichzelf later in ieder geval geen zorgen wilt hoeven maken over uw financiële positie. U wilt uw leven na uw pensionering bij voorkeur op dezelfde financiële voet blijven voortzetten. Maar om dat te bereiken moet u eigenlijk vandaag al actie ondernemen. De adviseurs van Auren helpen!

Veel adviseurs kijken bij de bepaling van uw oudedagsvoorzieningen alleen naar uw op te bouwen pensioen, maar vergeten daarbij ook de overige elementen van uw vermogen in ogenschouw te nemen. Het is echter wel van groot belang om dit mee te nemen in uw financiële toekomstplanning. Door middel van een persoonlijk advies kunnen wij dit samen met u vaststellen. De verrassende conclusie van het advies kan ook wel eens zijn dat het helemaal niet lonend is om in uw geval nog verder pensioen op te bouwen.

De adviseurs van Auren gaan verder

Bij Auren gaan wij echter nog verder. Bij de bepaling van uw oudedagsvoorzieningen neemt onze adviseurs in een financiële planning alle relevante zaken mee. Zaken als de waarde van onroerende zaken die u wellicht bezit of de waarde van uw onderneming.

Voor veel ondernemers geldt namelijk dat ze hun pensioen in ‘de zaak’ denken te hebben zitten. Maar is dat wel zo? Is de onderneming wel geld waard en wat gebeurt er als u stopt of als u de onderneming door middel van een bedrijfsopvolging overdraagt naar de volgende generatie dan wel verkoopt aan een andere partij? Levert u dat voldoende middelen op om van een leuke oude dag te kunnen genieten? Het antwoord op deze vragen maken onze adviseurs inzichtelijk voor u, zodat u nu nog zaken kunt regelen om uw oude dag eruit te laten zien zoals u dat voor ogen heeft.

En wat als uw oude dag stopt?

En dan komt het moment dat uw oude dag stopt. Heeft u al eens nagedacht wat uw wensen zijn omtrent de bestemming van uw vermogen? Wilt u dat het geld binnen de familie blijft of wilt u uw vermogen nalaten aan een goed doel? De keuzes die u daarin maakt kunnen grote (fiscale) gevolgen hebben. Graag adviseren wij u op het gebied van testamenten.

Onze producten

01

Financiële planning

Weet u hoe uw financiële positie er uitziet over 5, 10 en 25 jaar en weet u hoe uw oude dag er uitziet? Onze adviseurs kunnen uw financiële en fiscale positie met u schetsen voor de rest van uw leven en nu de stappen bepalen die moeten worden gezet om uw wensen uit te laten komen.

02

Pensioenadvies

Bouwt u pensioen op? Heeft u er wel eens over nagedacht of dat wel verstandig is? Er zijn namelijk veel andere mogelijkheden om uw oude dag te financieren. Graag vertellen onze adviseurs u meer.

Onze werkwijze

Voordat onze adviseur voor u aan de slag gaat, vinden wij het belangrijk eerst naar u te luisteren. Samen met u stemmen we in een persoonlijk gesprek af wat we van elkaar verwachten, welke diensten/producten er worden afgenomen en welke tarieven hieraan hangen. Na akkoord gaan we samen aan de slag om uw doelen bereikbaar te maken.

Wij werken op basis van het principe ‘uren maal tarief’. De hoogte van dit tarief is per adviseur verschillend en hangt af van de ervaring en expertise van de betreffende adviseur die de werkzaamheden uitvoert. Indien er sprake is van een duidelijk af te bakenen project kunnen wij van tevoren een vaste prijs met u afspreken. Op deze wijze heeft u vooraf duidelijkheid over de te verwachten kosten.

De adviseurs van Tax & Legal zijn gedreven en deskundig, met een ondernemend karakter. Hun doel is het kennen van u als cliënt, zodanig dat wij als Auren kunnen anticiperen op uw wensen en service kunnen bieden op een niveau dat uw verwachtingen overtreft.

Wij hebben daarbij gekozen voor een geïntegreerde aanpak van een advies, zoals een belastingadvies. Fiscalisten en juristen werken intensief samen met accountants. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd risico’s onderkennen en oplossen.

Bij Auren gaat kwaliteit vóór alles. Daartoe worden onze adviseurs hoog opgeleid. Deze kennis stelt hen in staat om actueel te kunnen adviseren op alle complexe terreinen, waarbij deze kennis op een begrijpelijke manier met u wordt gedeeld. 

Onze werkwijze

Onze tarieven

Abonnement

Vooraf advies- en uitvoeringsuren inkopen en op elk gewenst moment inzetten. Voordeel: u kunt vooraf uw kosten budgetteren.

Aan de slag

Projecttarief

Advies, uitvoering of coaching met een kop en een staart. Voordeel: u weet vooraf wat uw investering is.

Aan de slag

Uurtarief

Advies dat niet binnen het abonnement of een project valt. Voordeel: het kost u niets als u niets afneemt.

Aan de slag

Onze specialist

Wilt u meer weten over Uw oude dag? Neem contact op met Ben Vial voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs