Uw personeel

Uw personeel. U kunt natuurlijk niet zonder ze, maar personeel betekent ook een heleboel verplichtingen. Hoe zorgt u dat u voldoet aan al deze verplichtingen? Onze medewerkers staan u graag terzijde met de verwerking van uw loonadministratie, uw aangiften loonheffingen en alles op het gebied van ontslagvergoeding en arbeidsrecht.

Personeelskosten zijn ook vaak de hoogste kostenpost van een onderneming. Door fiscaal optimaal te belonen kunnen deze kosten worden beperkt. Graag gaan we voor u na waar u kosten kunt besparen zonder dat het ten koste gaat van uw personeel.

Laat u verder geen geld liggen? Er bestaan fiscale subsidies voor bepaalde medewerkers of voor bepaalde werkzaamheden. Heeft u deze subsidies al wel eens onderzocht? Wij helpen u graag bij het inventariseren van de mogelijkheden en de eventuele aanvraag van deze subsidies.

Van arbeidsconflict tot ontslagvergoeding

En wat als het dan toch niet goed loopt tussen u en een werknemer en u afscheid van hem of haar wilt nemen? Of wat als u om bedrijfseconomische redenen medewerkers moet ontslaan? Kent u de regels van het arbeidsrecht en weet u wat uw eigen rechten zijn en de rechten van uw werknemers op het gebied van ontslagvergoeding? Onze juristen kunnen u helpen om dit proces voor u zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Onze producten

01

Loonheffingen

Heeft u alle formaliteiten in de greep en beloont u uw personeel nu wel optimaal, zonder de hoofdprijs te betalen? Heeft u verder als DGA wel een optimaal salaris? Wij adviseren u graag.

02

Subsidies

Maakt u wel gebruik van alle mogelijkheden die de wet biedt op het gebied van fiscale subsidies, zoals voor innovatieve activiteiten? Wij beoordelen dit graag voor u.

03

Arbeidsrecht

Kent u de spelregels van het arbeidsrecht wel voldoende? Graag staan wij u bij het opstellen van arbeidsvoorwaarden, maar ook bij het afscheid nemen van werknemers en de bijbehorende ontslagvergoeding. Dit kan u behouden voor financiële schade.

Onze werkwijze

Voordat we voor u aan de slag gaan vinden wij het belangrijk eerst naar u te luisteren. Samen met u stemmen we in een persoonlijk gesprek af wat we van elkaar verwachten, welke diensten/producten er worden afgenomen en welke tarieven hieraan hangen. Na akkoord gaan we samen aan de slag om uw doelen bereikbaar te maken.

Onze medewerkers van Tax & Legal zijn gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Hun doel is het kennen van u als cliënt, zodanig dat wij als Auren kunnen anticiperen op uw wensen en service kunnen bieden op een niveau dat uw verwachtingen overtreft.

Wij hebben daarbij gekozen voor een geïntegreerde aanpak van de advisering. Fiscalisten en juristen werken intensief samen met accountants. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd risico’s onderkennen en oplossen.

Bij Auren gaat kwaliteit vóór alles. Daartoe worden onze medewerkers hoog opgeleid. Deze kennis stelt hen in staat om actueel te kunnen adviseren op alle complexe terreinen zoals arbeidsrecht en ontslagvergoeding, waarbij deze kennis op een begrijpelijke manier met u wordt gedeeld. 

Onze werkwijze

Onze tarieven

Abonnement

Vooraf advies- en uitvoeringsuren inkopen en op elk gewenst moment inzetten. Voordeel: u kunt vooraf uw kosten budgetteren.

Aan de slag

Projecttarief

Advies, uitvoering of coaching met een kop en een staart. Voordeel: u weet vooraf wat uw investering is.

Aan de slag

Uurtarief

Advies dat niet binnen het abonnement of een project valt. Voordeel: het kost u niets als u niets afneemt.

Aan de slag

Onze specialist

Wilt u meer weten over Uw personeel? Neem contact op met Teja Feith voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs