Uw vermogen

Uw vermogen. U heeft er hard voor gewerkt en gespaard of wellicht beschikt u over vermogen dat al decennia lang in de familie is. U probeert dit vermogen zo goed mogelijk te beheren en te laten renderen en daarnaast mogelijk in stand te houden voor de volgende generaties. Belegt u uw vermogen wellicht in onroerende zaken? Heeft u dan wel eens stilgestaan bij de mogelijkheden om BTW te besparen? Onze medewerkers van BTW advies vertellen u hier graag meer over.

En heeft u wel eens nagedacht over de vraag hoe uw financiële en fiscale positie eruit ziet voor de rest van uw leven? Hoe kunt u uw vermogen gebruiken om een leuke oude dag te hebben, maar hoe voorkomt u dat een groot deel van uw vermogen door de fiscus wordt genoten? Graag stellen wij met u een financiële planning op om uw vermogen optimaal te benutten. Hierbij kunnen wij u uiteraard ook begeleiden bij eventuele pensioenproblematiek.

Hoe zit het met alimentatie bij een echtscheiding?

En als zaken nu anders lopen dan gedacht? Bijvoorbeeld wanneer u en uw partner besluiten om uit elkaar te gaan? Wat gebeurt er met uw vermogen bij een echtscheiding? En heeft u er al eens bij stilgestaan dat het ontbreken van een (up-to-date) testament bij uw overlijden dan wel het overlijden van uw eventuele partner fiscaal zeer ongunstig kan uitvallen? Graag adviseren wij u op het gebied van echtscheidingen, huwelijksvermogensrecht en testamenten. Tevens kunnen onze estate planningsspecialisten met u meedenken en een plan maken om uw vermogen (eventueel reeds bij leven) fiscaal zo vriendelijk mogelijk naar de volgende generatie over te dragen.

Onze producten

01

Financiële planning

Weet u hoe uw financiële positie er over 5, 10 en 25 jaar uitziet en weet u hoe uw oude dag er uitziet? Onze adviseurs kunnen uw financiële en fiscale positie met u schetsen voor de rest van uw leven en nu de stappen bepalen die moeten worden gezet om uw wensen uit te laten komen.

02

BTW advies

Heeft u belegd in onroerende zaken? Indien deze worden verhuurd kunt u de BTW op de onderhoudskosten e.d. in bepaalde gevallen terugvragen. Heeft u nagedacht over een optimale BTW positie?

03

Huwelijksvermogenrecht

Toen u trouwde heeft u wellicht afspraken gemaakt voor als u zou komen te overlijden of als een echtscheiding te sprake zou komen. Zijn die afspraken nog wel actueel? Graag vertalen onze adviseurs uw wensen in optimale juridische en fiscale gevolgen m.b.t. alimentatie, echtscheiding en boedelscheiding.

04

Testamenten

Vaak besteden mensen onvoldoende aandacht aan hun testament, met als gevolg dat er onnodig veel erfbelasting verschuldigd is of dat een beoogde bedrijfsopvolging niet meer realiseerbaar is. Zaken die voorkomen hadden kunnen worden door het tijdig aanpassen van het testament. Graag overleggen wij de mogelijkheden met u.

05

Pensioenproblematiek

Bouwt u pensioen op? Heeft u er wel eens over nagedacht of dat wel verstandig is? Er zijn namelijk vele andere mogelijkheden om uw oude dag te financieren. En hoe zit het met uw pensioen na een scheiding? Graag vertellen wij u meer.

Onze werkwijze

Voordat we voor u aan de slag gaan, vinden wij het belangrijk eerst naar u te luisteren. Samen met u stemmen we in een persoonlijk gesprek af wat we van elkaar verwachten, welke diensten/producten er worden afgenomen en welke tarieven hieraan hangen. Na akkoord gaan we samen aan de slag om uw doelen bereikbaar te maken.

Onze medewerkers van Tax & Legal zijn gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Hun doel is het kennen van u als cliënt, zodanig dat wij als Auren kunnen anticiperen op uw wensen en service kunnen verlenen op een niveau dat uw verwachtingen overtreft.

Wij hebben daarbij gekozen voor een geïntegreerde aanpak van de advisering. Fiscalisten en juristen werken intensief samen met accountants. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd risico’s onderkennen en oplossen op het gebied van uw vermogen.

Bij Auren gaat kwaliteit vóór alles. Daartoe worden onze medewerkers hoog opgeleid. Deze kennis stelt hen in staat om actueel te kunnen adviseren op alle complexe terreinen: van alimentatie tot echtscheiding en boedelscheiding, waarbij deze kennis op een begrijpelijke manier met u wordt gedeeld. 

Onze werkwijze

Onze tarieven

Abonnement

Vooraf advies- en uitvoeringsuren inkopen en op elk gewenst moment inzetten. Voordeel: u kunt vooraf uw kosten budgetteren.

Aan de slag

Projecttarief

Advies, uitvoering of coaching met een kop en een staart. Voordeel: u weet vooraf wat uw investering is.

Aan de slag

Uurtarief

Advies dat niet binnen het abonnement of een project valt. Voordeel: het kost u niets als u niets afneemt.

Aan de slag

Onze specialist

Wilt u meer weten over Uw vermogen? Neem contact op met Ben Vial voor een vrijblijvende kennismaking.

Blogs

"We hebben passie voor morgen, dus we letten goed op vandaag."

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?

Zo tegen de Kerst wordt het bij sommige bedrijven wat rustiger. Mag een werkgever ee...
Lees het complete artikel

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Wanneer kan de fiscus bewijslast omkeren?

Het komt voor dat de fiscus de bewijslast omkeert. Dan moet u maar zien te bewijzen d...
Lees het complete artikel


Nieuwe formulieren voor de G-rekening

Nieuwe formulieren voor de G-rekening

De Belastingdienst heeft nieuwe formulieren voor de G-rekening. Wilt u een G-rekening...
Lees het complete artikel

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Bereid u voor op de nieuwe bijtellingspercentages

Net als in het afgelopen jaar wijzigen ook in 2017 de bijtellingspercentages. Weet u...
Lees het complete artikelBekijk al onze blogs